Світ Спорт Фото

“Перемогти допомогла впевненість”, – франківець Хашалов про Чемпіонат світу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У вівторок, 28 жовтня, в Івано-Франківську провели прес-конференцію обласної федерації бодібілдингу та фітнесу з нагоди перемоги Федора Хашалова, голови федерації, на Чемпіонаті світу в Монреалі (Канада). Франківець привіз стрібло категорії пара-бодібілдинг та золото категорії фітнес.

IMG_4339

Саме завдяки перемозі Хашалова збірна України здобула перше місце серед усіх команд цих змагань.

IMG_4341

Наразі керівництво ОДА працє над присвоєнням Федору Хашалову звання Заслуженого майстра спорту України. З нагоди перемоги спортсмену вручили символічний кубок та подяку за здобуті досягнення.

IMG_4326

“Змагання тривали з 16 по 20 жовтня. Підготовка була дуже складною, тривала два місяці, – розповідає спортсмен. – Я вперше, готуючись до змагань, не порушив жодного правила. Зазвичай раніше дозволяв собі алкоголь чи щось шкідливе, а до цих змагань готувався по-особливому серйозно. Коли виходив на сцену, розумів, що можливо в дечому я не дотягую, але й розумів, що посилено працював над собою і тому був впевнений у собі. Я знав, що зможу показати максимум, і саме ця впевненість мені допомогла перемогти.”

IMG_4335

На чемпіонаті українці вперше вирішили представити своїх спортсменів у парному бодібілдингу. Федір Хашалов виступив із Інною Трофименковою та виборов срібло змагань.

IMG_4350

Голова обласної федерації відзначив, що в останні роки мешканці Івано-Франківщини все більше цікавляться бодібілдингом та фітнесом.

IMG_4346

Цікаво, що впродовж п’яти попередніх років золото Чемпіонату у категорії фітнес здобував росіянин. А цьогоріч перше й друге місце дісталося українцям.

IMG_4349 IMG_4348

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.