Спорт

Перед грою. Збірна України – за крок до перемоги у групі Ліги націй УЄФА

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У вівторок, 16 жовтня, у матчі четвертого туру групового етапу Ліги нації УЄФА збірна України може достроково стати переможцем своєї групи.

Перемога або нічия у матчі зі збірною Чехії гарантує  команді Андрія Шевченка перше місце у групі. Гра відбудеться на  стадіоні “Металіст” у Харкові, пише “Репортер”.

 Такий перебіг  подій у першій групі дивізіону В Ліги націй став можливим після перемоги чехів на полі збірної Словаччини з рахунком 2:1.

Наразі таблиця групи має наступний вигляд:  Україна – 6 очок, Чехія – 3, Словаччина – 0.  Для дострокової перемоги  у групі українцям достатньо не програти чехам.

У Харкові національна збірна України гратиме всьоме. На стадіоні “Металіст” команда має три перемоги, дві поразки та одну нічию. При цьому ті дві поразки припали на товариські матчі зі збірними Швеції та Уругваю у 2001 році – відповідно 0:1 та 2:3. Дві перемоги та нічия – резульати відбіркових матчів чемпіонату світу. Обіграли українці поляків і турків, а нічия була зафіксована у грі з Хорватією.

Нині букмекери ставлять на українців. Коефіцієнт на перемогу команди Андрія Шевченка – 1,72-1,77, на нічию – 3,46-3,60.  У перемогу гостей букмекери не вірять – 5,00-5,30.

Матч “Україна-Чехія” розпочнеться о 21:45. Трансляцію можна буде переглянути на каналі “Україна”.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.