Світ Спорт Фото

Очільником обласної федерації баскетболу став директор “ВАМБУДу” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 15 червня, в Івано-Франківську обрали президента обласної федерації баскетболу. Попередній очільник Ріяфет Гасимов склав свої повноваження за власним бажанням. Новим керманичем прикарпатського баскетболу став депутат міської ради від БПП “Солідарність”, президент БК “ВАМБУД” Микола Ковальчук. Минулого сезону його клуб переміг у аматарському чемпіонаті області. Ковальчук був єдиним кандидатом на посаду президента обласної федерації, усі члени ІФОФБ проголосували “за”.

13453446_611908552319486_1959710219_o

“Приємно, що мені довірили це місце. Перш за все, треба розібратися зі структурою й обрати виконком, який би працював над популяризацією баскетболу, – говорить Ковальчук. – Тут потрібен піар і маркетинг, аби у цей вид спорту хотіли вкладати кошти”.

Він додав, що найбільше уваги приділить дитячому та юнацькому баскетболу.

13460766_611908588986149_1639735315_o

Нагадаємо, що Микола Ковальчук також є директором будівельної компанії “ВАМБУД”, відомої своїм скандальним будівництвом навколо міського озера.

Ще перед обранням Ковальчука президент Івано-Франківської міської федерації баскетболу Ірина Долішня заявила, що хоче піти з посади.

“Можливо, серед вас є люди, більш принципові, організовані, що знають, як підняти рівень баскетболу. Я підтримаю кандидатуру”, – звернулася до членів ІФОФБ Ірина Долішня.

Однак присутні не проголосували за це рішення. Відтак, Ірина Долішня залишилась очільником міської федерації баскетболу.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.