Спорт

На Півмарафоні обленерго зібрали найбільшу команду

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
АТ «Прикарпаттяобленерго» виставило рекордно чисельну команду на Ivano-Frankivsk Half Marathon

У неділю, 22 вересня у забігу взяли участь 62 енергетиків від 19 до 60 років, пише Репортер.

Таким чином, бігуни обленерго стали найбільшою корпоративною командою за весь час існування Ivano-Frankivsk Half Marathon. Енергетики бігли під девізом «Біжи з нами! Біг розправить наші крила!».

АТ «Прикарпаттяобленерго» бере участь у Ivano-Frankivsk Half Marathon з 2014, від самого заснування події, але не настільки масово. Минулими роками енергетики переважно брали участь лише в естафеті. Цього року енергетики представляли свою команду на усіх дистанціях, троє з них пробігли «половинку». Найбільше було на благодійному забігу – 2 км пробігли 34 енергетики.

До Півмарафону команда обленерго готувалась послідовно та серйозно. Протягом трьох місяців до події в компанії на Німецькому озері у м-н Пасічна проводились спільні бігові та відновні тренування з фітнес – тренером Андрієм Протасом. Пройшли також мотиваційні зустрічі зі своїм марафонцем Віталієм Дрислюком та організатором Півмарафону на Прикарпатті, фінішером найпрестижніших марафонів світу Ігорем Крицаком, презентації та колективні обговорення бігових досягнень, зокрема в рамках групи «Біжать усі і по всьому!». Цікавим було і знайомство з дистанціями – воно відбулося у формі екскурсії Івано-Франківськом «Краєзнавчі відкриття біговими маршрутами». Окрім того, спеціально для команди бігунів працівник компанії Володимир Цьок розробив оригінальну емблему, що прикрасила лаймові футболки енергетиків та вирізняла  їх серед інших учасників. Активна підготовка дала свої плоди –  команда у складі Тараса Надкерничного, Назара Андрійчука, Віталіка Мосейчука та Олександра Іванківа, яка брала участь у естафеті, показала найкращий час та виборола переможну першість.

«Схожі заходи мають надзвичайний вплив на корпоративний дух працівників компанії, згуртовують колектив, створюють дружню атмосферу, і особливо приємно, коли людей об’єднує саме спорт, – ділиться враженнями голова профкому АТ «Прикарпаттяобленерго» Ольга Тишко. – Організатори Півмарафону після участі нашої команди у Кольоровому забігу кинули компанії виклик створити найбільшу корпоративну команду, і навіть ми вражені такою кількістю зацікавлених колег. У команді були підготовлені бігуни, але для більшості – це був один з перших забігів. Хочеться вірити, що біг та фізична активність залишиться з ними назавжди. Задоволеними залишились усі, враження від події просто чудові, учасники провели весь день у піднесеному настрої. Сподіваємося, що адміністрація компанії підтримуватиме такі ініціативи і в подальшому».

Енергетики  не збираються зупинятися – вже в жовтні команда АТ «Прикарпаттяобленерго» візьме участь у забігу з перешкодами «Гонка нації» в Буковелі та міжнародному марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon у Києві.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.