Спорт

На перший домашній матч МФК «Тепловик» у Франківську очікується аншлаг

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цього тижня стартував продаж квитків на домашні матчі МФК «Тепловик» у чемпіонаті України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр., що будуть відбуватися на стадіоні «Рух».

Чотири роки Івано-Франківськ був на задвірках  футбольної мапи України, не будучи представлений у жодних змаганнях серед професіональних команд…

kvytky 1

Отож, першим покупцем квитка у касі МЦС «РУХ» став Віктор Микитин, вболівальник із Івано-Франківська.

«Прочитавши в «Репортері» оголошення про початок продажу квитків, — каже Віктор, я одразу вирішив прийти на стадіон і придбати квиток. Як мені повідомили в касі, я став першим покупцем перепустки на домашні матчі івано-франківської команди. Вболіваю та цікавлюся футболом змалку. Позитивом вважаю те, що, нарешті, місцева влада повернулась до футболу обличчям, і в місті створено професійну команду».

Як повідомили в касі МЦС «Рух», за два дні продажу було реалізовано понад 50 квитків на перший матч іванофранківців на своєму полі, який відбудеться в п’ятницю, 19 серпня. Суперником «Тепловика» буде друга команда маріупольского «Іллічівця».

«Ми приємно здивовані такою активністю вболівальників, — каже касир Галина Швачко. — Так, перший покупець був біля кас за півгодини до їх відкриття. Продаємо квитки як на нижній ярус, так і верхній — східної трибуни МЦС «РУХ». Також приймаємо заявки від підприємств та організацій, попередньо таких заявок поступило на понад 1000 квитків та абонементів. Враховуючи певний ажіотаж, ми почали продаж абонементів на всі дев’ять матчів команди цього року. Можна зробити висновок, що франківський вболівальник скучив за футболом».

kvytky 2

На фото: Віктор Микитин із головним тренером МФК «Тепловик» Володимиром Ковалюком

Для довідки: ФФУ дала дозвіл на експлуатацію східної трибуни МЦС «РУХ» під час проведення домашніх матчів чемпіонату України серед команд другої ліги за участі МФК «Тепловика». Східна трибуна має два яруси та може вмістити 6 200 вболівальників.

Каси МЦС «Рух»  працюють щодня з 10:00 до 16:00, крім суботи та неділі. Обідня перерва з 12:00 до 13:00. Напередодні гри та у день самого матчу, якщо він припаде на суботу чи неділю, каси для продажу квитків будуть працювати у звичному режимі.

Крім цього, замовити квиток чи абонемент можна буде за телефоном 75-03-05. Також є прийом заявок на колективне відвідування від підприємств та організацій.

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.