Спорт Фото

На Косівщині змагались за «Кубок гуцульських міст» (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Упродовж двох днів, 3-4 серпня, на міському стадіоні Косова вирували футбольні пристрасті.

Футболісти Івано-Франківщини, Закарпаття і Чернівецької області змагалися за кубок «Гуцульських міст».

Міжобласний турнір проводиться на Косівщині вже вчетверте.

Футбольні пристрасті вирували на полі і на трибунах. 3 серпня згідно із жеребкуванням пройшли півфінальні поєдинки: «Черемош» м. Вижниця Чернівецької області – «Бескид» м. Надвірна – 3:4; «Гуцульщина» м. Косів – «Карпати» м. Рахів Закарпатської області – 1:4.

Наступного дня за результатами поєдинків стадії 1/2 фіналу за третє місце змагалися команди «Гуцульщина» м. Косів та «Черемош» м. Вижниця. Гра проходила з перемінним успіхом, але дещо гостріше діяли косів’яни, які в підсумку й здобули перемогу із рахунком 4:1 та посіли третє місце на турнірі.

У фіналі зійшлися гідні один одного суперники ФК «Бескид» м. Надвірна – ФК «Карпати» м. Рахів. Вболівальники стали свідками цікавого футбольного видовища та красивих забитих м’ячів. ФК «Бескид» м. Надвірна, яка хоч і пропустила гол на перших хвилинах матчу, показуючи змістовну та хорошу гру, зуміла переломити хід поєдинку і стати переможцями турніру, обігравши суперників з рахунком 4:1.

Переможець турніру ФК «Бескид» із Надвірної отримав перехідний кубок і «золоті» медалі, а призери ФК «Карпати» м. Рахів і «Гуцульщина» м. Косів – відповідно «срібні» і «бронзові» медалі та пам’ятні призи за сприяння Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Кращими гравцями змагань «Кубок гуцульських міст» стали Андріюк Андрій «Гуцульщина» м. Косів, Олександр Вийчук «Черемош» м. Вижниця, Куяте Мохаммед «Бескид» м. Надвірна та Микуличинський Іван з ФК «Карпати» м. Рахів, які були відзначені індивідуальними пам’ятними призами.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.