Світ Спорт

На Франківському півмарафоні проведуть дитячі та корпоративні естафети

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У середу, 15 червня, у громадському ресторані “UrbanSpace” розповіли, як і коли проведуть третій щорічний Франківський Півмарафон. Він відбудеться 25 вересня. Його вже звично організовує платформа “Тепле місто”.

13452973_1156933757707175_1571868219_o
Спробувати себе можна у дистанціях на п’ять, 10 чи 21,1 кілометрів. Трасу проклали через історичний центр міста та Парк ім. Т. Шевченка.

“Вона вже на фінальній стадії затвердження і скоро її презентують на загал”, – повідомив Богдан Савлюк.

Організатори стверджують, що програвших і переможців у цього півмарафону немає. Кожен виграє фізично та морально, долучившись до такого дійства. Щоб взяти участь у забізі, треба зареєструватися на сайті http://run.if.ua/. Участь платна, і ціна зросте у липні, а потім у серпні. Тож краще зареєструватися до кінця червня.

“Цьогоріч ми плануємо залучити півтори тисячі бігунів на різних дистанціях і серед них не лише франківців, але й гостей міста, – каже один з організаторів Ігор Крицак. – ми хочемо в першу чергу надихнути людей займатися спортом і розуміти його як спосіб отримання задоволення”.

Також зараз для всіх охочих і тих, хто не планує долучатися до півмарафону теж, щосуботи проводять безкоштовні Open Run Days. На них інструктори навчають мистецтву бігу та як робити це правильно, щоб не лише покращити фізичну форму, але й оздоровитися. Також спеціально створили програму для початківців і для професіоналів.

“Навантаження та інтенсивність вправ буде зростати поступово. Важливий акцент поставимо на розвиток серцево-судинної та дихальної систем, – каже тренер з бігу Володимир Юрчук. – Прийти на тренування – це вже зробити півсправи. Під час них людина й не спам’ятається, як вже буде стояти на старті”.

Окрім того, під час півмарафону проведуть і дитячі та корпоративні естафети.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.