Спорт

На Франківщині пройшов гандбольний турнір, присвячений пам’яті Небесної Сотні

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Пам’яті Героїв Небесної Сотні присвятили в Городенці всеукраїнський гандбольний турнір серед молоді та ветеранів, пише sport.if.ua

Перед початком змагань всі присутні виконали державний Гімн України та вшанували пам’ять про загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

Три дні на майданчику точилася вперта боротьба за звання кращої команди. Виконавці, серед яких було й чимало ветеранів, особливо у командах Городенки та Кіцманя, показували свою спортивну майстерність.

Жереб розпорядився саме так, що саме в останній грі за звання чемпіона боролися місцева команда ДЮСШ в якій чимало учнів БВУФК та студенти ТНЕУ – учасники Карпатської ліги.

Більш досвідчені тернополяни по праву зійшли на найвищу сходинку. Не менш напруженим виявився й поєдинок за третю сходинку. Тут зійшлися ветерани з Городенки та сусіди з Буковини, амбіційна команда з м. Заставни. Саме на останніх секундах поєдинку перевагу в один м’яч вибороли гості.

Команда-переможець та призери турніру з радістю отримували свої нагороди – кубки, грамоти та медалі, з рук гравчинь з Львівської «Галичанки» – Лесі Смолінг, Тамари Смбатян та Наталії Савчин.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.