Спорт

Ми граємо для вболівальників, – 20 липня “Прикарпаття” зіграють у футбол з одеськими “Балканами”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В Україні стартує перша ліга чемпіонату України з футболу. В Івано-Франківську матч пройде 20 липня.

Про це повідомили на прес-конференції 13 липня. Гратиме франківський футбольний клуб “Прикарпаття” з одеськими “Балканами”.

“Завдання, яке стоїть перед командою – попасти в десятку. Цього року братимуть участь дуже потужні команди”, – каже мер міста Руслан Марцінків.

На підтримку команди виділили 1 мільйон гривень. Ці кошти – результат співфінансування міського і обласного бюджету. Троє футболістів не продовжили контракт з клубом.

“У нас грають лише місцеві футболісти. Троє футболістів покинули наш клуб у міжсезоння. Зате прийшли троє нових: Цюцюра, Квасний, Лаврук”, – каже президент клубу Василь Ольшанець.

Команда розповідає, що докладатиме всіх зусиль, щоб показати гарні результати.

“Ми налаштовуємося тільки на перемогу. Мусимо перемогти, бо перший матч – у Івано-Франківську. Зрозуміло, що ми граємо для вболівальників, – каже Володимир Ковалюк, головний тренер ФК “Прикарпаття”. – У Першій лізі слабких команд немає. “Балкани” – це “середняк” першої ліги. Хороша команда, хороші футболісти. Але це футбол. Ми зараз бачимо на Чемпіонаті світу, що результати не можна вгадати”.

Команда запрошує всіх вболівальників підтримати їх в п’ятницю 20 липня о 18:00 на стадіоні “Рух”.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.