Спорт

Калушани дебютували на чемпіонаті України з хокею

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу та неділю, 15 і 16 листопада, відбулися перші матчі всеукраїнських змагань з хокею з шайбою серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних клубів 2002-2003 років народження, в якому дебютували калуські “Білі ведмеді”, пише sport.if.ua

hoke[1]

У сезоні 2014-2015 рр. вони боротимуться за нагороди чемпіонату України зі своїми ровесниками з Новояворівська (“Галицькі леви”), Кременчука (ХК “Кременчук”), Херсона (“Дніпро”), Луцька (“Спарта”) і Харкова (СДЮСШОР цього міста). Ці шість команд визначатимуть між собою переможця та призерів у форматі регулярного чемпіонату, що проходитиме в два кола спарених ігор (спарені ігри вдома та спарені ігри на виїзді).

Свої дебютні спарені матчі в офіційних змаганнях всеукраїнського рівня юні калуські хокеїсти, з якими працює тренер Андрій Куць, провели в Херсоні. На жаль, обидва протистояння завершились на користь господарів льодового майданчика. Вихованці ХК “Дніпро” обіграли калуських “Білих ведмедів” в першій зустрічі з рахунком 16:3, а в другій – з рахунком 11:0.

В інших спарених матчах чемпіонату України з хокею з шайбою серед команд, сформованих з юнаків 2002-2003 років народження, були зафіксовані наступні результати:

“Галицькі леви” – СДЮСШОР (Харків) – 4:3 та 3:6,

ХК “Кременчук” – “Спарта” – 4:6 та 3:4 (за булітами).

Свої наступні спарені ігри “Білі ведмеді” проведуть 6 і 7 грудня Калуші з командою СДЮСШОР (Харків).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.