Спорт

Франківський “Ураган” зіграє з футзалістами Донбасу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 27 вересня, відбудуться матчі четвертого туру Екстра-ліги. Івано-франківський “Ураган” вирушить до Покровського у Дніпропетровській області, де поміряється силами з “Титаном-Зорею”, пише sport.if.ua

titan-privat2[1]

“Титан-Зоря” (Покровське) – “Ураган” (Івано-Франківськ)

Субота, 26.09.2014; 12:30

м. Покровське, СК Юність

Арбітри матчу: І. Якимишин (Львів), О. Кухар (Кривий Ріг)

Зараз команди розташовуються по сусідству в турнірній таблиці – на шостій і сьомій сходинках, маючи в активі по три очки. Свою єдину перемогу “Титан-Зоря” здобула в другому турі, обігравши криворізький “Приват” з серйозним рахунком 7:3. Загалом, незважаючи на поразки у двох виїзних матчах, покрівчани виглядали непогано і були близькими до того, щоб зачепитися за очки. Тим не менш, двічі поступились з однаковим рахунком 3:2.

Що стосується “Урагана”, то йому навпаки не вдаються матчі в рідних стінах. Два поєдинки на франківському паркеті підопічні Скіцка програли з загальним рахунком 1:8. А от єдина гостьова гра прикарпатському клубу вдалась якнайкраще: в другому турі дракони обіграли “СумДУ” 1:6.

Не дивлячись на те, що “Титан-Зоря” лише вийшла до Екстра-ліги, склад у покровського клубу досвідченіший, аніж в “Урагана”. На щастя, один з небагатьох старожилів у складі “драконів” Андрій Сімка вже відбув дискваліфікацію і завтра зможе вийти на майданчик.

Напередодні гри головний тренер збірної України Олександр Косенко зазначив, що саме досвід може зіграти завтра вирішальну роль, і тут мають перевагу саме господарі паркету. “Урагану” ж, на думку Косенка, важливо буде добре налаштуватися на гру.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.