Спорт

Франківський “Ураган” поїхав у гості до “Барселони”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Головний тренер “Урагану” Іван Скіцко і виконавчий директор клубу Олег Ковальський під час паузи у матчах Екстра-ліги вивчають досвід одного з найсильніших клубів світу – “Барселони Алуспорт”. До “ураганівської” делегації долучився також головний тренер збірної України Олександр Косенко, інформує sport.if.ua

big_YVZLUIMG_20141002_133624[1]

У рамках шестиденної поїздки українські спеціалісти мають на меті ознайомитись з особливостями тренувального процесу основи та дубля “Барселони”, підходом до роботи одного з найращих наставників світу Марка Кармони та принципами клубного менеджменту.

Як повідомив Олег Ковальський, у четвер їм удалось поспілкуватись з наставником “Барси”, який охоче відповідав на численні запитання і розказав чимало корисного. Також поділився своїм досвідом і директор футзального напрямку у клубі Хав’єр о’Каллахан, а вислухавши представників “Урагану”, запевнив, що ті рухаються у правильному напрямку:

“Ви стоїте на початку важкого і довгого шляху. Але те, що ваші бачення правильні – це точно”.

Виконавчий директор “Урагану” зазначив, що такі навчальні поїздки – це результат постійного прагнення пізнавати нове, та впроваджувати європейський досвід на українському грунті.

“Я дуже вдячний клубу “Барселона”, який прийняв нас. Ми отримуємо задоволення від роботи і переймаємо необхідний досвід. Це дуже важливо для такого клубу, як наш, який прагне розвиватись”, – наголосив Олег Ковальський.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.