Спорт

Франківський “Ураган” на останніх секундах вирвав перемогу в київського “ХІТа”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В суботу, 23 листопода, столичний “ХІТ” завітав у гості до франківського “Урагану” в рамках чергового туру Екстра-Ліги FavBet.

Матч вийшов максимально видовищним і яскравим. А от голкіперам обох команд, Володимиру Кардашу і Євгену Іваняку було не жартів. Адже вони постійно перебували в тонусі, відбиваючи удари у площину своїх воріт.

“ХІТ” відкрив рахунок вже на 2-й хвилині матчу, коли Сергій Журба вдало замкнув простріл з правого флангу, розстрілявши ворота Кардаша з декількох метрів – 0:1. Таким чином, вже в третьому матчі поспіль “Ураган” пропустив першим…

На 13-й хвилині матчу Фаренюк отримав передачу від Федюка на підступах до штрафного майданчику опонентів, розвернувся, і точно пробив у кут воріт – 1:1. І тут розпочалося футзальне шоу – момент за моментом, атака на атаку, фол на фол. Команди грали максимально динамічно, але голи залишили, що називається, на потім.

Коли за півтори хвилини до завершення матчу в пасиві обох команд було по п’ять фолів, відбувся, здавалося, фатальний для Драконів епізод. Сергій Коваль зіграв рукою під час спроби перехопити м’яч на чужій половині поля, за що ХІТ отримав право на десятиметровий удар. До м’яча підійшов Педяш і точно пробив в кут воріт повз Володимира Кардаша – 1:2.

Одна хвилина відділяла ХІТ від важливої гостьової перемоги над Драконами… Однак за тридцять секунд, що залишалися до закінчення матчу, Роман Кордоба взяв гру на себе, різко змістився з лівого флангу в центральну зону, а потім пробив у самісіньку дев’ятку – 2:2.

Здавалося, що завдання мінімум, виходячи з того, як відбувалися події, виконано. Але Артем Фаренюк, замкнув простріл все того ж Кордоби з правого флангу і під акомпанемент фінальної сирени вирвав перемогу для Драконів – 3:2.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.