Спорт Фото

Франківський «Тепловик» провів перше тренування (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 4 липня, на івано-франківському міському центральному стадіоні «Рух» провела своє перше тренування команда, яка планує стартувати в розіграші Кубку України та чемпіонаті серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр. Команда буде носити назву міський футбольний клуб «Тепловик» Івано-Франківськ.

112

На перше тренування команди, що носило більш ознайомчий характер, зібралось 24 гравці, в основному із аматорських команд Івано-Франківської області – «Карпат» Брошнева-Осади, «Оскара», «Гал-Вапно», івано-франківських МФК «Ніки-Івано-Франківськ» та «Тепловика-ДЮСШ-3».

114

Тренування тривало трішки більше години. Його проводив Володимир Ковалюк, який буде головний тренером новоствореної професіональної команди Івано-Франківська. Йому допомагали Зеновій Василів та Олег Рипан, останній, до речі, буде тренером з роботи із воротарями команди.

111

“Враховуючи, що наразі триває процедура атестації нового футбольного клубу нашого міста у футбольних інстанціях Києва, ми вирішили розпочати перегляд потенційних кандидатів до команди, – каже Володимир Ковалюк, головний тренер. – Сьогодні зібратись вперше та  провели  невеличке тренування. На жаль,  з різних обставин, в тому числі через травми, деякі футболістів, яких ми запрошували не змогли прибути.  Сподіваюсь, вони приєднаються до нас найближчим часом.

113

Сьогоднішнім  тренуванням задоволений,  хлопці, яких ми викликали, залишили приємне враження.  По-маленьку маємо набирати темп, щоб належно підготуватись до нового сезону, старт якого  вже незабаром. На завтра заплановане вже друге тренування. Плануємо провести його у вигляді спарингу з однією із команд Коломийщини”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.