Спорт

Франківський “Роланд” переміг регбістів з Рівного

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Чергову гру чемпіонату України на своєму полі провели регбісти «Роланда». Якщо у двох попередніх поєдинках з львів’янами та ужгородцями прикарпатцям виграші далися без особливих зусиль, то матч проти команди збірної Рівненської області ( раніше РК «Рівне» – ДЮСШ-4) не обіцяв бути легкою «прогулянкою» для господарів.

aa

Цього року команди вже зустрічались у рамках регіонального турніру. Тоді перемогу здобули рівняни – 41:24. Пам’ятаючи цю гірку поразку, хлопці з Івано-Франківська до гри підійшли з надзвичайною відповідальністю, адже перше місце у групі за результатами двоколового турніру дає право зіграти у матчі за звання чемпіона України.

З перших хвилин обидві команди одразу ж взялися реалізовувати свої наміри на гру: ще не закінчилась перша хвилина гри, як господарі вже були попереду, скориставшись помилкою гостей: Олександр Лучко відкриває рахунок – 5:0. Через хвилину відзначились вже гості, здійснивши «спробу» і вдало пробивши «реалізацію» – 5:7. Після цього «Роланд» впевнено перехопив територіальну ініціативу, здійснюючи тиск на захисні порядки гостей. Це і привело до успіху – у першому таймі відзначилися Лучко, Боніковський і Рекечук. На перерву «Роланд» відправився з комфортною перевагою 24:7.

У другому таймі дещо активізувались гості, які три рази вривались у «заліковку» господарів. Іванофранківці також не відсиджувались у захисті: ще раз Лучко, Семець, Ткачук і Карач проривали лінію захисту рівненських регбістів. Крім того, Боніковський чотири рази не схибив, пробиваючи «реалізації».

Підсумковий рахунок 48:26 дає добрі шанси у боротьбі за перше місце у групі. Вирішальною у цьому відношенні буде повторна гра у Рівному 19 жовтня. А до цього «Роланд» має ще зіграти 5 жовтня на своєму полі з львівськими «Батярами» і 12 жовтня в Ужгороді проти команди місцевого університету.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.