Спорт

Франківські тхеквондисти привезли медалі з Чемпіонату України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У кінці жовтня – на початку листопада у Вінниці відбувся чемпіонат України з тхеквондо серед СДЮСШОР, ДЮСШ та клубів, пише sport.if.ua.

P1770425[1]

Івано-Франківщину представляли 16 вихованців ДЮСШ №3 під керівництвом старшого тренера-викладача ДЮСШ №3 Ігоря Йосипіва та Володимира Гаврилаша, а також спортсмени обласної федерації тхеквондо (10 спортсменів) під керівництвом президента федерації, тренера-викладача ДЮСШ №1 та ШВСМ Олександра Корсака.

Турнір зібрав 560 спортсменів з різних регіонів нашої держави, які представляли 46 команд. За підсумками змагань вихованці ДЮСШ №3 здобули низку нагород, зокрема: Микола Григораш та Діана Жолобайло завоювали срібло, бронзові нагороди отримали Денис Храбатин, Олександр Онуфрак та Михайло Фент (тренер Ігор Йосипів) і Світлана Попадинець (тренер Володимир Гаврилаш). Спортсменка команди ІФОФТ-ВТФ Анастасія Нелюбіна здобула золоту медаль у ваговій категорії до 68 кг, бронза була у Анастасії Корсак та Анастасії Авраменко (тренер спортсменок – Олександр Корсак).

Загалом у турнірі були розіграні 60 комплектів нагород та командні кубки.

Кращими стали:

1 місце – ДЮСШ “Юність”, Хмельницька область

2 місце – МСДЮСШОР, м. Дніпропетровськ

3 місце – ДЮСШ “Юність-1”, м. Полтава.

Івано-франківська ДЮСШ №3 посіла 12 загальнокомандне місце, а обласна федерація тхеквондо – 18.

Наступна поїздка прикарпатських тхеквондистів запланована на 13-16 листопада 2014 р. до Харкова, де відбудеться Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед юнаків та дорослих.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.