Відео Спорт

Франківські школярі готуються до фіналу турніру Кубку міського голови та НФК “Ураган” (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Юні футзалісти зірали передостанні матчі останнього туру, основного етапу. Видовищним видався поєдинок між чинним чемпіоном  школою №10 та спеціалізованою школою №11.

В першому таймі зберігалася інтригуюча нічия та другому, футзалісти школи №10 забили у ворота суперника 3 м’ячі і вибороли перемогу. Зізнаються, стати переможцями допомогла командна згуртованість.

Пишається щорічними перемогами своєї команди, їх наставник Михайло Данчук. Зізнається, під час кожної гри, переживає разом з ними всі падіння і злети. Та наполегливі тренування, роблять свою справу. А ще, каже, рівень професійності у футболі, хлопців з 10-ї школи, з кожним роком зростає.

Зараз команди грають в золотій, срібній та бронзовій лігах. У кожній з них, організатори вже встигли визначити найбільш результативних гравців. Особистий рахунок декого сягає більше 20-ти забитих м’ячів. Далі, кажуть менеджери турніру, учасників чекає фінальний поєдинок.

Та не футзалом єдиним. В рамках шкільних ігор, продовжують відбуватися творчі конкурси. Організатори нагадують, що учні шкіл ще можуть подавати свої роботи із символікою “Урагану”. Останній термін – 20 березня. А фінальний поєдинок шкільного турніру відбудеться вже – 31 березня в коледжі фізичного виховання.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.