Спорт

Франківські регбісти стали призерами чемпіонату України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Днями на полі спортивного комплексу імені Героїв-пожежних, що в Івано-Франківську, відбулися ігри фінального етапу чемпіонату України з регбі-7 серед юнаків 2004-2005 років народження.

Окрім місцевої команди ДЮСШ-2-«Станиславів» у боротьбі за нагороди взяли участь три команди з Одеси: ОДЮСШ, «Анатра» і «Лідерс», київська команда ДЮСШ-12, «Гарт» із села Дмитрівка Києво-Святошинського районк, «Буревісник» з Хмельницького, збірна Донецької області, збірна Харківської області та ДЮСШ-10 з Кривого Рогу.

На груповому етапі франківські регбісти, навіть втративши напередодні чемпіонату із-за травм двох гравців стартового складу Олега Бобриковича  і Богдана Йосипіва, переконливо виграли у команди з Кривого Рогу з рахунком 41:5 і зіграла внічию із добре підготовленою командою одеської ОДЮСШ 14:14. Це дало право команді ДЮСШ-2-«Станиславів» вийти у півфінал за 1-4 місця і разом з командами ОДЮСШ,  збірною Харківської області і  збірною Донецької області наблизитися до нагород чемпіонату.

Суперниками франківських регбістів у півфінальній грі були харків’яни, які не зуміли вчинити гідного опору господарям. ДЮСШ-2-«Станиславів», здійснивши чотири «спроби» і успішно пробивши «реалізації», з рахунком 28:0 впевнено пробились у головний фінал. Другий фіналіст чемпіонату України визначився у протистоянні одеситів і донеччан. Одесити довели свою перевагу у грі і здобули право разом з господарями розіграти чемпіонське звання.

Як показав фінал, більше сил після трьох проведених ігор у групі і півфіналі залишилось у одеситів, які виграли з переконливим рахунком і цілком заслужено команда ОДЮСШ Одеса стала переможцем чемпіонату України з регбі-7, а команда  ДЮСШ-2-«Станиславів» з Івано-Франківська стала срібним призером чемпіонату України, показавши добре організовану командну і самовіддану гру у захисті і прекрасно використавши можливості для успішного завершення результативних атак, на вістрі яких найяскравішим був Олександр Левандовський.

Срібними призерами чемпіонату України з регбі-7 серед юнаків 2004-05 років народження у складі команди ДЮСШ-2-«Станиславів» Івано-Франківськ стали гравці Борислав Чернов, Арсен Костишин, Олександр Левандовський,  Богдан Йосипів, Олег Бобрикович,  Денис Єршов, Віталій Романов, Олександр Чижевський, Вадим Доцяк, Мирон Морицан, Владислав Шеленко, Сергій Конопада, Тарас Бойчук , Борис Івасюк ,  Петро Гуменюк,  Роман Яковів та тренери Михайло Ярема і Любомир Безнощук.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.