Спорт

Франківські гімнастки тріумфували на турнірі в Німеччині

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Наприкінці листопада вихованки івано-фанківської СДЮШОР №1 на запрошення спортивного клубу з м. Лейпциг (Німеччина) взяли участь у турнірі 15 TuG Internationale, пише sport.if.ua

11271[1]

У змаганнях виступали спортсмени з чотирьох країн: Німеччини (Дрезден, Лейпциг), Великобританії, Чехії та України (Івано-Франківськ). У програмі змагань були виступи у трьох видах гімнастичних дисциплін: спортивна гімнастика, художня гімнастика та парна акробатика.

Івано-Франківськ представляли чотири найкращі гімнастки школи: Анастасія Мачкур (1 розряд, 2003 р.н.), Анастасія Козарук (2 розряд, 2004 р.н.), Катерина Куліній (2 розряд, 2004 р.н.) і Валентина Табачин (2 розряд, 2004 р.н.).

Залік змагань проводився у командній та особистій першості.

В особистій першості зі спортивної гімнастики серед юніорів чотири перші сходинки п’єдесталу посіли представниці Івано-Франківська: 1 місце – Анастасія Козарук (особистий тренер Мельничук І.В., тренер з хореографії Козарук Т.М., тренер з акробатики Фоменко В.А.), 2 місце – Катерина Куліній (особистий тренер Гиря І.І., тренер з хореографії Шукурова Л.Т., тренер з акробатики Лабчук О.М.), 3 місце – Анастасія Мачкур (особистий тренер Федорів Т.М., тренер з хореографії Шукурова Л.Т.), 4 місце – Валентина Табачин (особистий тренер Гутовська М.О., тренер з хореографії Шукурова Л.Т., тренер з акробатики Фоменко В.А.). У командному заліку команда Козарук і Куліній посіла перше місце, команда Мачкур і Табачин – третє місце.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.