Спорт

Франківські футболістки вийшли у півфінал чемпіонату України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 5 жовтня, івано-франківська жіноча футбольна команда “Освіта-ДЮСШ-3” в 6 турі групового етапу чемпіонату України серед команд першої ліги переграла ФК “Дережняночка” та вийшла до фінального етапу змагань, пише sport.if.ua

Women's%20Soccer-7222[1]

По завершенню гри нам вдалося поспілкуватися із головним теренером команди Іваном Івановичем Олійником, який поділився своїми враженнями від матчу.

“Нам вдалося виконати завдання на матч та на груповий турнір, загалом, – коментує головний тренер команди Іван Олійник. – Перед нами стояла мета – вийти з групи та поборотися за перше місце. Перша частина завдання виконана – вийшли з групи. Тепер найближчої п’ятниці в 1/2 фіналу зустрінемося із командою з Полтави, яка стала переможцем групи Б. Зараз максимально вивчаємо суперника, готуємось до півфінального поєдинку, щоб гідно представнити нашу область на турнірі”.

Матч 1/2 фіналу відбудеться у п’ятницю, 10 жовтня, у Тернополі.

За підсумками групового етапу змагань головний тренер виділив наступних гравців:

“В лінії захисту – Марія Дутчак, в півзахисті – Лис Оля, яка на кожну гру приїжджає з Волині. А в нападі – Іру Жердєву. Вона відзначалася в двох останніх матчах нашої команди забитими голами. Хочу ще відзначити те, що в заключних етапах групової стадії змагань ми відчутно додали, вже вдалося налагодити гру та здобувати потрібний результат.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.