Відео Спорт

Франківське «Прикарпаття» має п’ять нових гравців (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У складі Івано-Франківського «Прикарпаття» відбулися кадрові ротації. У літньому міжсезонні команду покинули Олег Веприк та Микола Квасний.

Натомість клуб підписав одразу п’ятьох новачків. Так, до прикладу 23-річний Олександр Солдатенко, до цього часу грав за «Тепловик-ДЮСШ-3».

«Для мене це можливість проявити себе, – каже Олександр Солдатенко. – Це для мене новий рівень, нові випробування. Дуже хочу потрапити до основного складу команди, більше грати і в подальшому перемагати з командою».

Окрім того іванофранківці вже дізналися, з ким їм доведеться змагатися у першому матчі нового сезону. Суперником стане цьогорічний дебютант закарпатський «Минай». Хлопці кажуть, готуються до цього матчу так само наполегливо, як і до ігор з «Волинню» чи «Металістом».

«Головне – виходити на поле і вигравати ігри. Це нам зараз треба, – говорить Роман Барчук, гравець МФК «Прикарпаття». – Ми в принципі підготувались нормально на зборах. Багато бігали, бо як каже наш тренер, щоб добре бігати треба багато бігати. І я думаю, що в нас все має бути добре».

У тренерському штабі кажуть, у цьому сезоні завдання мінімум – посісти 6 місце. І цього разу в прикарпатців мають всі шанси досягнути цілі.

Деталі в сюжеті каналу 402:

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.