Спорт Фото

Франківці завоювали 13 золотих медалей на турнірі з таеквон-до (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У Франківську цього вікенду відбувся відкритий чемпіонат міського осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквон-до І.Т.Ф.

В турнірі взяли участь понад 200 учасників з Київської, Дніпропетровської, Хмельницької, Івано-Франківської областей,  а також збірна Молдови, пише “Репортер”.

На відкритті чемпіонату головний організатор змагань Андрій Данищук вручив міському голові Руслану Марцінківу добок (форму для занять таеквон-до) і почесний іменний чорний пояс.

Також того дня відбулась видовищна товариська зустріч між збірними України та Молдови – у форматі «стінка на стінку» 3/3. У напруженій боротьбі з рахунком 2:4 перемогла команда Молдови.

14 жовтня на даянг вийшли юніори 15-17 років та дорослі 18-35 років.

Серед франківських спортсменів відзначились Максим Фербей (перше місце у спарингу серед хлопців 9-10 років), Софія Кліщ (перше місце, формальні вправи – туль, серед дівчат 7-8 років), а також Артем Курочка – тренер і спортсмен, який став абсолютним чемпіоном серед дорослих 18-35 років і завоював три золоті нагороди.

Усі спортсмени тренуються під керівництвом тренерів Андрія та Сергія Данищуків.

«Таеквон-до – популярний вид спорту та бойового мистецтва і самооборони, а також спосіб духовного розвитку та життєвої філософії, – каже організатор та головний суддя змагань Андрій Данищук. – Цей чемпіонат був покликаний відкрити нові таланти, визначити нових призерів та переможців. А ще він був особливим, бо нагадав усім учасникам, глядачам та гостям основні духовні принципи таеквон-до: повага, совість, наполегливість і непохитність духу».

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.