Спорт Фото

Франківці привезли три золоті медалі Чемпіонату Європи з таеквон-до (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

25-26 лютого в Римі проходив відкритий Чемпіонат Європи з таеквон-до ІТФ. На ньому змагалися 500 учасників із 12 країн Європи. Три з 12 золотих нагород української збірної 1 березня спортсмени привезуть до Івано-Франківська.

Загалом українська збірна здобула 12 золотих, 5 срібних і 4 бронзові нагороди. Цікаво, що у складі збірної виступали два спортсмени з Івано-Франківська. Валерій Паньків зайняв два перші місця: в індивідуальному та командному спарингах (мацогі) у категорії 14-17 років (юніори). А тренер та спортсмен Андрій Данищук здобув золоту медаль з формальних вправ (туль) у найпрестижніший категорії серед володарів чорного поясу 4 дану (18-36 років).

«Збірна України з таеквон-до ІТФ завжди успішно виступає на змаганнях вищого рівня, – каже голова Івано-Франківського осередку Всеукраїнської асоціації таеквон-до ІТФ Сергій Данищук. – Проте сенсацією цьогорічного Чемпіонату Європи стала перемога українського спортсмена – володаря 4 дану чорного поясу Андрія Данищука. Також вперше наші юніори перемогли у командному спарингу. Це здобутки, якими варто пишатися».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.