Спорт Фото

Чий кубок – у Франківську завершився футбольний турнір «Прикарпатське різдво»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Протягом трьох днів у Франківську пройшов VII традиційний дитячий футбольний турнір. У ньому взяли участь більше 70 дитячих команд, що представляли 13 областей та місто Київ.

Серед наймолодших команд перемогли львів’яни з «Карпат-2». Друге місце  у хмельницького «Новатора», а третє – у «Ніки-05» з Івано-Франківська.

У віковій категорії 2009 р.н. перемогу вибороли юні футболісти «Ніка-05-1». Вони у фінальному матчі обіграли однолітків із львівських «Карпат». Третє місце – івано-франківська команда СДЮСШОР «Прикарпаття».

У фіналі  2008 р.н. “Ніка 05” розгромила чернівецьку “Буковину”. Третіми стали футболісти із калуського «Ігровця».

Серед команд вікової групи 2007 р.н. в матчі за третє місце перемогла ДЮСШ із Тернополя 5:1. У фіналі зустрілись два представника Івано-Франківська СДЮСШОР «Прикарпаття» та «Ніка-05». Рахунок у грі відкрив Богдан Редушко. Проте футболісти із «Ніки-05» зрівняли рахунок, тому переможця прийшлось  визначати у серії післяматчевих пенальті. У цьому протистоянні перемогли СДЮСШОР «Прикарпаття» – 3:2.

У найстаршій віковій групі – 2006 р.н. – виграла «Буковина», яка у серії післяматчевих пенальті перемогла «Ніку-05 -1» з рахунком – 4:3 (основний час -1:1). Кубок за третє місце взяла бучацька «Еліта-14».

На завершення усіх матчів на турнірі  було нагородження кубками, медалями та пам’ятними призами.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.