Спорт

Боксери привезли у Франківськ вісім нагород з юнацького чемпіонату України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У Чернівцях завершився національний юнацький чемпіонат з боксу. За чотири змагальних дні вісім із десяти спортсменів боксерської збірної Прикарпаття вибороли нагороди всеукраїнського форуму, пише sport.if.ua

big_chukr2[1]

Подвійного удару своїм супротивникам завдали брати Микитюки з Коломиї. У вазі +76 кг вони зайняли перше і друге місця на п’єдесталі пошани. Чемпіоном України серед юнаків визнали Богдана, адже його брат Максим не вийшов на фінальний поєдинок (WO).

Ще дві золотих нагороди представники Івано-Франківщини вибороли в категорії 50 і 56 кг. Долинянин Вадим Хрущ впевненно переміг у всіх поєдинках і непереможним дістався найвищої сходинки п’єдесталу пошани. А коломиянин Ярослав Михайлушко перший бій закінчив технічним нокаутом у другому раунді, а у фіналі з рахунком 3:0 переміг суперника з Черкащини.

З бронзою додому повертаються Едуард Габрид (40 кг), Володимир Юрчишин (41,5 кг), Ростислав Сабадаш (46 кг) і Олег Ворона (65 кг). Габрид з Надвірної дістався півфіналу, де шлях йому заступив представник Запорізької області, який наступного дня виграв золото. На заваді коломиянину в 41,5 кг теж став майбутній переможець із Чернівецької області. Надвірнянин Сабадаш у півфіналі трохи не дотиснув боксера з Одещини. А боксер з Калуша в категорії 65 кг програв в 1/2 оппоненту з Львівщини.

На п’ятому місці змагання завершили Володимир Хабер (38,5 кг) і Арсен Дмитрук (40 кг). Перший (представник Долини) поступився на старті змагань майбутньому переможцю турніру з Львівщини. Другий (боксер із Коломиї) також поступився новоспеченому чемпіону з Вінниччини.

З нагородою повертається й івано-франківський рефері Андрій Іванишин. Суддя національної категорії визнаний найкращим на цьому турнірі.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.