Спорт Фото

Без зауважень: франківський стадіон «Рух» перевірила Професійна футбольна ліга України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 29 вересня,  Івано-Франківськ  відвідав представник Професійної футбольної ліги України з питань стадіонів та безпеки проведення змагань – Геннадій Жданов. Він приїхав, аби проінспектувати, чи виконують на міському центральному стадіоні «Рух» заходи по вдосконаленню інфраструктури, які були затверджені 1 липня, згідно з відповідним планом. untitled

Нагадаємо, що коли проводили процедуру атестації професійного футбольного клубу в Івано-Франківську, який планувався заявитися для участі в чемпіонаті України серед команд другої ліги сезону 2016/2017рр., було багато галасу щодо нібито критичного стану інфраструктури МЦС «Рух».

За результатами проведеної інспекції, комісія вирішила, що вже повністю усунуті всі деталі щодо інфраструктури стадіону, до яких були зауваження напередодні чемпіонату України серед команд другої ліги. Про це «Репортеру» повідомив директор стадіону Володимир Ковалюк.

untitled

«Жодних додаткових зауважень комісія до МЦС «Рух» не висловила, – каже він. – При цьому зазначу, що представник ПФЛ України залишився задоволеним проведеною роботою на стадіоні та підкреслив, що наш стадіон можна ставити в приклад іншим, на яких відбуваються матчі чемпіонату України серед команд другої ліги. Наразі на МЦС «Рух» працівники Івано-Франківського ТКЕ відновлюють теплопостачання на Східній трибуні. Сподіваємось, що до початку опалювального сезону в приміщеннях трибуни буде тепло, якого там не було багато років».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.