Спорт

76 спортсменів взяли участь у змаганнях з мотокросу в Рогатині (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Вчора у Рогатині в урочищі «Пікула» відбулись традиційні змагання із мотокросу на Кубок України Західного регіону.  Про це повідомляє Рогатинська районна держадміністрація.

У церемонії відкриття змагань із мотокросу взяли участь голова районної державної адміністрації Петро Білінський, голова районної ради Роман Гринишин, головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Гринчишин.

Облаштуванням траси зайнялись місцеві активісти, а з районного бюджету на оновлення та продовження траси виділено 75 тисяч грн. Організації такого драйвового спортивного дійства активно сприяли голова Рогатинського районного осередку громадської організації з мотоспорту “Джерело” Ярослав Третяк, райдержадміністрація, районна рада міська рада.

У змаганнях взяли участь 76 спортсменів з Хуста, Чернівців, Косова, Хмельницького, Іршави, Мукачева, Києва, Ковеля, Львова та Житомира.
Команди боролися за першість в десяти класах в залежності від кубатури мотоциклу. На трасу вийшли і ветерани мотоциклетного спорту України. Вони здійснили по два заїзди, за результатами яких і були визначені переможці.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.