Розваги Світ Соціум Фото

Прикарпатський університет запрошує на святкування китайського нового року

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У програмі – виступи, квести, майстер- класи з витинанок, плетіння, запис відеопривітання студентів та викладачів з Новим роком на китайській мові, китайська чайна церемонія.

Святкування китайського нового року заплановане на вівторок, 5 лютого. Охочих приєднатися запрошують у каб. №25 центрального корпусу ПНУ на 11:00.

Організовують святкування старший викладач кафедри загального та германського мовознавства факультету філології Ірина Ілійчук та практиканти викладачі китайської мови з КНР Сунь Хайлін та Лі Веньцзюнь.

“Уже третій рік поспіль ПНУ ім.Василя Стефаника зустрічає разом з Піднебесною Новий рік. Щороку ми стараємось організувати щось нове, цікаве і незвичне”, – розповідає Ірина Ілійчук.

Цьогоріч у програмі – виступи, квести, майстер- класи з витинанок, плетіння, запис відеопривітання студентів та викладачів з Новим роком на китайській мові, китайська чайна церемонія. Можна буде почути наш український “Щедрик” китайською мовою. А також – ознайомитися із традиційною гімнастикою Тайджіцюн, що користується популярністю у Китаї.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.