Люди

Учасник телешоу “Битва екстрасенсів” Андрій Сатаненко помер від пухлини мозку

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Шість років тому в нього виявили пухлину мозку, яку не можна було прооперувати.

Учасник «Битви екстрасенсів» Андрій Сатаненко пішов з життя в неділю, 3 лютого. Про це повідомив в Facebook його друг Олександр Пазілорт Контаністов.

Андрій Сатаненко – родом з Івано-Франківська. Маг брав участь в 15 сезоні «Битви екстрасенсів» на СТБ та був експертом в програмі «Слідство ведуть екстрасенси».

 «Вчора, з життя пішов чудова людина і друг – Андрій Сатаненко. Більш 6-7 років тому, найближчі люди знали, що кожен рік може стати для нього останнім, і до самого останнього моменту це ховалося від громадськості. Андрій ніколи не скаржився, а навпаки, намагався допомогти всім, кого він знає, – пише Контаністов. – Насправді Андрій ніколи не помре, він безсмертний – назавжди залишиться в пам’яті і в серцях його дружини, близьких друзів і знайомих, його учнів і послідовників … Пам’ятаємо і любимо!».

Про хворобу чоловіка розповіла і Тетяна Носенко, яка всі роки підтримувала Андрія.

«Більше 6 років тому у нього виявили пухлину мозку, яку не можна було оперувати. Близькі люди знали про це. Андрюша був надзвичайно позитивним – чуйною людиною, завжди намагався допомогти і підтримати тих, що оточують. Але для себе він не хотів ні співчуття, ні жалю, тому не виносив це на обговорення громадськості. Величезне прохання, не додумувати якихось діагнозів, нещасних випадків і не пов’язувати все, що сталося з його професійною діяльністю», – повідомила Тетяна.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.