Відео Культура

Вийшов перший тизер фільму за мотивами роману Софії Андрухович (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Film.UA випустив перший тизер до стрічки Віддана», зняту за мотивами роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія». Стрічка вийде в український прокат у 2020 році.

Книга стала переможцем всеукраїнської премії «Книга року ВВС», а також отримала особливу відзнаку «Форуму видавців» у Львові та премію «ЛітАкцент року», пише Moviegram.

Події розгортаються у Станиславові 1868 року. Під час пожежі доктор Анґер втрачає дружину. Йому вдається врятувати доньку та дівчинку хатньої робітниці, до якої він тепер ставиться, як до рідної.

Через 25 років дівчата виростають і намагаються зрозуміти, ким вони стали одна одній.

Сценарій до «Відданої» написала Аліна Семерякова у співпраці з авторкою роману Софією Андрухович. Режисеркою фільму виступила Христина Сиволап, а головні ролі виконають Маріанна Янушевич, Алеся Романова та Роман Луцький.

Саундтрек до тизеру виконує Ірина Швайдак, солістка гурту Один в Каное, яка спеціально написала нову вокальну партію для пісні «Човен». Євгеній Філатов (The Maneken) написав нове аранжування для треку. Зйомки стрічки розпочнуться лише у квітні цього року. Кінопрокатник поки не поспішає називати точну дату прем’єри, але чекати «Віддану» доведеться до 2020 року.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.