Культура Люди

У Франківську пройде міжнародний конкурс малюнка «Для Бога я створю найкраще»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

“Ми довго до цього йшли і навіть не знали, які чудеса нас чекають попереду. Ті роботи, які прийшли до нас – назвичайної якості і дивності. Є дуже несподівані і цікаві навіть для вимогливого серця. Вони переламують уявлення, їх багато”, – розповідає куратор конкурсу художник і музикант Ярема Стецик.

Виставка переможців буде приблизно в середині квітня у палаці Потоцьких, пише “Репортер“.

До теми: У Франківську відкрили виставку “Для Бога я створю найкраще” (ФОТО)

Цього року для участі в конкурсі було офіційне обмеження – приймали колажі форматом А2. Вже традиційно серед учасників – діти з Болгарії. Оцінюватиме конкурсантів не лише професійне журі, а й усі охочі гості зможуть вибрати роботи до душі.

Партнер конкурсу дитячий простір “Дрібнота” готує проведе тренінг «Як вибрати найкраще» для учасників курсу «Я художник – я так бачу» та їхніх батьків.

Конкурс колажів “Для Бога я створю найкраще” традиційно проходить в рамках фестивалю Христового міста «Вгору серця». Мета проекту – об’єднати всіх віруючих незалежно від віросповідання.

“Ділимось цим вибухом з вами. Ловіть , отримуйте, відловлюйте, впирайтесь чи кайфуйте. Ваш вибір, але ми тут. Все готове. Камон”, – каже Стецик.

До теми: Стецик запалює вогні Святого Духа. Як у Франківську створюють мистецьке полум‘я (ФОТО)
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.