Культура

У Франківську покажуть музичну феєрію про старовинні традиції Різдва

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В Івано-Франківську 13 січня покажуть музичну феєрію про старовинні традиції Різдва.

Про це повідомили у четвер, 10 січня, на прес-конференції в облмуздрамтеатрі. Театралізовану музичну феєрію ”Легенди Святого Різдва” вже вчетверте презентує Галина Баранкевич у ролі режисера, пише “Репортер”.

Крім Галини Баранкевич, у шоу візьмуть участь Олеся Пасічняк, Світлана Весна, Наталія Шевченко, дует ”Гардамани”, Оксана Романюк, гурт ”Будьмо” та інші.

”Минулого року ми проводили філософську лінію, а цього року хотіли більше усмішок, інтерактиву із залом, – говорить Галина Баранкевич. – Тому ми звернулися до вертепу. Переважно обрали негативних персонажів, тому що все, що приходить негативне в житті, треба сприймати з гумором. Ці персонажі будуть комічні. До того ж ми акцентуємо увагу на цілісності сім’ї.”

Частиною шоу є ”жива шопка”, яку втілюють актори під керівництвом Андрія Кирильчука. Це будуть не тільки дорослі, а й юні актори франківського театру.

Художник-постановник феєрії – Володимир Плазинський.

13 січня буде аж два концерти, на денний ще можна купити квитки.

”Ця вистава, як і всі різдвяні традиції, є важливою цеглинкою в побудові духовності, – каже Ростислав Держипільський, директор облмуздрамтеатру. – На 19.00 квитків уже немає, але люди продовжують питати, тому ми робимо додатковий концерт о 15 годині”.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.