Культура Фото

У Франківську ”Французьку весну” відкрили виставкою урбаністичних фотографій (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У четвер, 4 квітня, в Івано-Франківську урочисто відкрили фестиваль ”Французька весна”. Він проходить у місті втретє.

Цьогорічна ”Французька весна” розпочалася відкриттям виставки французького фотографа Аделін Кейл, пише “Репортер“.

Виставка ”Маленькі безлади світу” – урбаністичні пейзажі у панорамному стилі. На них – Мадрид, Марокко і Куба. Пейзажі Аделін фотографувала мобільним телефоном.

”Я багато подорожувала і, коли дивилася на пейзажі за вікном, то думала, як наш мозок може зберігати ці картинки. Яким чином можна передати на фотографії відстань у кілометри? Але зараз є техніка, яка дозволяє картинки, які міняються з відстанню протягом довгого часу”, – говорить Аделін Кейл.

Аделін Кейл почала фотографувати у 13 років, а професійно займається фотографією з 18 років. Натхнення вона черпає у картинах і кінематографі. В Україні Аделін Кейл теж не перестає фотографувати і, можливо, скоро теж набирається колекція.

”Я кілька раз бувала в Україні протягом останнього року, тому у мене вже є деякі роботи. Можливо колись я представлю виставку з цими фотографіями в Україні”, – каже фотограф.

Наступного тижня Аделін Кейл презентує ще одну виставку – ”Симфонія землі”. Виставку”Маленькі безлади світу” франківці зможуть відвідати до 10 квітня.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.