Культура Фото

У Бастіоні розгорнули дводенну виставку-ярмарок української книги (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п’ятницю, 8 листопада в фортечній галереї «Бастіон» відкрили дводенну виставку друкованої книжкової продукції «Сторінками української книги».

Цьогоріч книжкова виставка присвячена до Дня української писемності та мови і 100-річчя Соборності, інформує  Бліц-Інфо.

Як під час відкриття зауважив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, такі виставки важливі в контексті плекання української мови.

«Я належу до категорії старих консерваторів, які пам‘ятають, що книжка – основне джерело знань, а бібліотека є ознакою порядності. Переконаний, що книжку не замінить жодне джерело інформації. Як би не розвивались електронні ЗМІ, вони не заставляють мислити так, як це робить книжка. Ти не понюхаєш інтернет так, як свіжо надруковану книгу»,- наголосив Сич.

Очільник Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль зізнався, що дуже любить книги, тому буде підтримувати такі заходи.

«Сьогодні чудовий захід. Правильний девіз та заклик. Для мене книга – це певна передача гарної життєвої лінії, досвід і знання. Справжня книга та, яка залишає хорошу емоцію на все життя. Ти спираєшся на приклади з неї, наповнюєшся життєвим досвідом емоційно та духовно»,- впевнений посадовець.

Додамо, на ярмарку представлені видавництва та книготорговельні підприємства з Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської областей та міста Харків. Виставка завершиться 9 листопада о 17:00.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.