Культура

Прикарпатські письменники чекають відгуків, – у ВВС оголосили конкурс читацьких рецензій

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У рамках літературної премії Книга року ВВС-2018 оголошений конкурс читацьких рецензій. У змаганні можуть брати участь позитивні чи негативні рецензії на будь-яку книжку з довгих списків Книги року ВВС-2018, Дитячої Книги року ВВС-2018 та Книги року-Есеїстика-2018.

Журі конкурсу укладає короткий список рецензій, поданих на премію, а потім визначає серед них переможця, який отримає приз.

Положення премії

Надіслати рецензію може будь-який резидент України, окрім авторів книжок, що увійшли до довгого списку. У конкурсі також не можуть брати участь працівники ВВС, близькі родичі працівників ВВС чи будь-кого іншого, пов’язаного з премією. Рецензія має бути написана українською мовою і мати обсяг від 500 до 1000 слів. Текст має бути оригінальною роботою автора і не порушувати копірайту чи інших прав третьої сторони.

Подаючи рецензію, її автор висловлює згоду з правилами “Книги року ВВС”, підтверджує своє авторство рецензії, погоджується на її використання та поширення у будь-якому чи всіх її матеріалах на сайті ВВС News Україна і промо-матеріалах без жодної фінансової компенсації. Вибрані рецензії буде опубліковано на сайті. Рішення адміністраторів щодо того, чи рецензія може брати участь у конкурсі, є остаточним, і листування з цього приводу не ведеться.

Як надіслати?

Рецензію слід надіслати електронною поштою на адресу [email protected] до 3 грудня 2018 року. У полі “тема” потрібно зазначити “Читацька рецензія”.

З переліком книг для конкурсу можна ознайомитись за посиланням.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.