Відео Культура Розваги

Ірма Вітовська запрошує франківців на комедію “Думки мої тихі” (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п’ятницю, 13 грудня, у франківському кінотеатрі “Космос” відбулася презентація та допрем’єрний показ комедії «Мої думки тихі» за участі Ірми Вітовської.

Комедія «Мої думки тихі» виходить у широкий український прокат 16 січня 2020 року, пише “Репортер”.

Стрічку представили глядачам режисер Антоніо Лукіч та виконавиця однієї з головних ролей Ірма Вітовська.

“Події стрічки відбуваються на Закарпатті. Зазнавши безліч невдач у роботі та особистому житті, молодий звукорежисер фрілансер із Києва Вадим отримує шанс розпочати все спочатку, – йдеться в описі стрічки. – Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима”.

«Ми привезли цікаву роботу, яка отримала вже багато нагород і визнань, – говорить Ірма Вітовська. – Стрічка іміджева й водночас доступна для всіх. Я рада, що українці побачать інший вид комедії. Антоніо Лукіч взяв комедійний жанр і зробив з неї дуже особисту історію».

Додає, що вчора відбувся перший показ у Тернополі, який був дуже трепетним для команди, адже продемонстрував, що звичайний глядач може дивитися таке вартісне якісне кіно.

«Ми маємо таку лінію «приведи маму в кіно», – говорить Ірма. – В цьому кіно мама може побачити, як триває довге відрізання пуповини довжиною в життя. Буде багато сміху, але будуть і сльози».

Антоніо Лукіч розповідає, що історія фільму взята із реального життя – його товариша, як і головного героя запросили записати звуки тварин і той поїхав у експедицію зі своїм татом. Але Антоніо вирішив замінити у фільмі батька на маму.

«Мені здається, що справжнім героєм сучасної України є жінка і через неї можна відобразити усю глибину героя. З чоловіком так би не вийшло», – говорить Антоніо Лукіч. – Голос Ірми в мене звучав, коли я писав сценарій, тому це був трохи ризик – не знаю, що б вийшло, якби Ірма відмовилася.

Авторка: Ольга Суровська
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.