Афіша Культура Розваги

День вуличної музики повертається до Франківська

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
День Вуличної Музики — найбільший одноденний музичний фестиваль в Україні, який щороку відбувається у третю суботу травня у Києві та ще у кількох десятках міст та населених пунктів по всій Україні.

“16 травня замузикуємо у Франику. Беріть дітей, батьків, бабусь та приходьте-приїжджайте на душевне свято”, – повідомила у мережі організаторка музичного фестивалю у Франківську Ірина Слободян.

У 2020 році свою участь у святі вже підтвердили 26 міст: Київ, Чернівці, Львів, Херсон, Деражня, Славута, Черкаси, Біла Церква, Ніжин, Переяслав-Хмельницький, Ірпінь, Маріуполь, Куп‘янськ, Авдіївка, Новогородівка, Новоград-Волинський, Франківськ, Тернопіль, Дніпро, Конотоп, Суми, Запоріжжя, Кропивницький, Світловодськ, Кам‘янське, Нові Санжари.
Нагадаємо, минулого року фестиваль у Франківську брав паузу – Дня вуличної музики 2019 не було.
“Приходь на сьомий День вуличної музики в Івано-Франківську 16 травня. Детальну програму, мапу та лайнап ми опублікуємо ближче до події. #найкращийденьроку — День Вуличної Музики – ми робимо разом: музиканти, які приходять виступити безкоштовно, волонтери, гості свята — всі ми!”, – повідомляють на сторінці фестивалю.
Проект відбувається за підтримки ґрантової програми громадського ресторану Urban Space 100. Організатори запрошують до участі волонтерів, партнерів, фотографів та операторів.
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.