Культура

Всеукраїнське турне 13?літньої співачки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Надія Шегда Якщо ви не мали шансу почуватися дитиною, то ви не маєте шансу почуватися дорослим. Але це аж ніяк не про 13? річну Аліну Гросу. З цілковитою відповідальністю та усвідомленістю юна артистка каже, що відчуває свою дорослість, а отже, помиляються ті, хто вважає, що в Аліни «відібрали дитинство».

Аліна Гросу вийшла на сцену у чотирьохлітньому віці і вже має чималий досвід роботи у шоу-бізнесі. Юна артистка випустила DVD-диск з 12?ма відеокліпами, 4 сольні альбоми, один з яких — «Море волнуется» став «золотим» (було продано більше 100 тис. ліцензійних копій).

Позаду — перемоги на фестивалях і конкурсах, а попереду — рішуче і нестримне бажання розвиватися, навчатися, продовжувати кар’єру співачки, а можливо й не тільки… «Хочу стати актрисою, психологом, бізнес-вумен і мамою, — розповіла Аліна Гросу на прес-конференції 12 травня, що відбувалася перед концертним виступом в обласній філармонії.

Її працелюбність — це приклад батьків, за якими вона ніколи не простежувала ліні. А також взірцем для неї була і залишається Лілія Подкопаєва.

До Івано-Франківська Аліна завітала в рамках Всеукраїнського благодійного туру «Разом зі мною». «Багато дітей позбавлені батьківського піклування, а я хочу подарувати їм нові емоції і подарунки, яких так часто вони потребують». Усі бажаючі, що були присутні на концерті (діти з дитячих будинків, інтернатів), мали змогу вийти на сцену — і разом з Аліною заспівати одну з пісень.

І ще — сама Аліна та її мама, яка завжди у поїздках з нею, оскільки є її продюсером, щиро дякували голові нашого міста Віктору Анушкевичусу за щирість і приязнь: «Таке гарне і щире ставлення з боку влади ми зустріли вперше у вашому місті». Одну зі своїх концертних пісень Аліна пообіцяла подарувати нашому мерові.

Щодо маминого розуміння і вміння виховувати доньку так, щоби у неї не було «зіркової хвороби», а тільки праця заради творчості і дарування свого таланту іншим, то якихось надзавдань вона перед собою ніколи не ставила і якихось секретів немає. «Просто пощастило зустріти людей, які одного разу мені сказали, що у дитини є талант і його треба розвивати. Далі було випадкове знайомство з Іриною Білик, яка тепер є другом і вчителем нашої сім’ї. Щодо грошей, то навіть Ірині Білик ми нічого не платимо за навчання, проте розумні поради і підтримку отримуємо завжди. Весь секрет — у невтомній праці».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.