Кримінал

1400 доларів за зняття арешту з автомобіля – ДБР затримало в. о. начальника відділу поліції Франківщини (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали виконувача обов’язків начальника одного з відділів поліції ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

За попередньою інформацією, правоохоронець вимагав та одержав «винагороду» у сумі 1400 доларів США від власника транспортного засобу за вирішення питання зняття арешту з його автомобіля, пише “Репортер” з посиланням на ДБР.

Слідчі ДБР затримали правоохоронця під час одержання хабара у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області за сприяння прокурора Івано-Франківської області. Оперативний супровід – Управління Служби безпеки України у Львівській області та Івано-Франківське управління ДВБ Нацполіції.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Два інспектори франківської Муніципальної варти вимагали хабар у підприємця

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.