Авто

Через напад на Україну в Росії можуть відібрати ще й етап гонок DTM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Гран-прі Азербайджану може зайняти місце Гран-прі Росії в календарі Формули- 1 на 2014 рік. Як повідомляє німецьке видання Die Welt, це може статися у зв’язку із зростаючою невизначеністю щодо перспектив проведення гонки в Сочі. Раніше стало відомо про підписання контракту на проведення гонки Формули- 1 у Баку, перший Гран-прі був запланований на 2015 рік.

Нагадаємо, що раніше один з видатних політичних діячів Великобританії, голова палати громад комітету закордонних справ Великобританії сер Річард Оттеуей поставив під сумнів можливість проведення Гран-прі Росії в Сочі в 2014 році на тлі критичної ситуації в Україні.

За словами Оттеуея, на тлі стосунків, між Україною і Росією, ЄС може ініціювати проти Москви нові санкції, які зроблять неможливою організацію гонкиЮ, пише championat.com.

Також ставиться під сумнів російський етап DTM. Бос DTM Ханс-Вернер Ауфрехт сказав: “Справжній етап повинен пройти в Росії. Але як організатори, ми природно стежимо за подіями, розуміючи, що наша гонка на Moscow Raceway залежить від політичної ситуації. Нам треба мати альтернативний варіант, інший підхід був би просто безвідповідальним”.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.