Афіша Статті

Різдвяні свята не вдома. Цікаві події на Прикарпатті 5-19 січня

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Серед усього розмаїття подій у святковий період «Репортер» пропонує свій топ.

5 січня

Фестиваль «Тепле Різдво». Найдовший фест в Україні цьогоріч у Яремчому. У програмі, крім колядок і щедрівок, вечірки й виступи співаків і ґуртів. Працює ярмарок, діятимуть майстер-класи з виготовлення ялинкових прикрас, різдвяні забави. «Тепла Пошта» й «Різдвяне Радіо» – можна надіслати листівку в будь-який закуток світу та послухати добру українську музику.

Де: Яремче
Коли: 5-21 січня
Ціна: безкоштовно

Акція «Відведи бабусю / дідуся в кіно». Провести час з родиною і подивитися фільм пропонує театр кіно «Люм’єр». Протягом двох тижнів кожен охочий зможе отримати квитки – для бабусі, дідуся і для себе – абсолютно безкоштовно. Але для цього треба спершу купити два квитки у касі, подивитися фільм з рідними, зробити фотозвіт, надіслати його на сторінку «Люм’єра» у Facebook, тоді вам повернуть гроші. Сходити в кіно можна також за компанію з самотніми літніми людьми. Таких у місті понад 2000.

Де: театр кіно «Люм’єр»
Коли: з 2 по 14 січня

Театр. «Котигорошко». Відома казка у постановці Ростислава Держипільського кличе малят до облмуздрамтеатру. Захоплива пригода, веселий настрій і перемога добра над злом допоможуть гарно провести час.

Де: Івано-Франківський облмуздрамтеатр
Коли: 13.00
Ціна: 30-100 грн

«На західному фронті без перемін» (16+). Перша в Україні інсценізація і водночас режисерський дебют актора Олексія Гнатковського культового однойменного роману Еріха Марії Ремарка про Першу світову війну, переживання та роздуми бійців.

Де: Облмуздрамтеатр
Ціна: 100 грн
Коли: 18.00

7 січня

Коляда у Криворівні. Спраглі до автентичної коляди і справжніх гуцульських традицій з усіх усюд з’їжджаються на коляду до Криворівні. Тут біля старенької церковці розпочинається дійство. В коляду йдуть лише чоловіки. На озброєнні скрипка і дзвіночки, а ще в руках топірці-барки, та найголовніше – гуцульська коляда, не схожа на жодну з інших.

Де: Криворівня, Верховинський район
Коли: 7-19 січня
Ціна: безкоштовно (можна заплатити колядникам або ж дати пожертву на церкву)

8 січня

Відкриття фестивалю «Коляда на Майзлях». Уже ввосьме у Франківську пройде різдвяний фест. Традиційно розпочнуть літургією. Далі у програмі виступи парафіяльного хору «Надія», дитячого хору «Божі ангелята», молодіжних хорів «Осанна» та «Істина» й камерного хору Cantemus.

Де: Церква Царя Христа, Незалежності, 181
Коли: 12.00
Ціна: безкоштовно

9 січня

Карнавал «Привіт, Ісус!». Пост-панковий народний хор «Пенсія» кличе гучно й весело прославити народження Христа. Гуртуватиме колядників традиційно Ярема Стецик. Щоб відчути драйв і смак справжньої коляди в місті – треба йти!

Де: старт від Бастіону, далі – вулицями міста
Коли: 17.00

«Південна Америка Life Style. З ніг на голову». Перша цьогорічна зустріч клубу «Мандруй сміливо» буде присвячена Південній Америці. Про свої пригоди, природу, людей, міста, джунглі, пустелі, гори, ріки, океани і т. д. розповість відома дизайнерка Любця Чернікова.

Де: Intellect Hub, Вірменська, 1 (третій поверх)
Коли: 19.00
Ціна: 70 грн (частина коштів йде на потреби БО «Дім Сірка»)

Другий день «Коляди на Майзлях». Для франківців колядуватимуть фольклорний колектив родини Герлібів «Оберіг» (Снятинський район), Василіянський монаший хор «Deisis» (Львівщина), камерний хор «Ave Musica» (Одеса), чоловічий хор (Румунія), державний академічний Волинський народний хор (Рівне).

Де: Церква Царя Христа, Незалежності, 181
Коли: 18.00
Ціна: безкоштовно

10 січня

Детально про Непал: навколо Аннапурни та базлаг Евересту. І ще трохи про мандри. Гірська провідниця Вікторія Вітова, яка по п’ять місяців на рік живе у Непалі, розповість франківцям про мандрівки до Анапурни та базовий табір Евересту.

Де: Urban Space 100
Коли: 19.00
Ціна: безкоштовно.

Театр. «Оце так Анна..!» (16+). Комедія для дорослих. Молода пара вирішила урізноманітнити своє інтимне життя, але замість романтичної шлюбної «зрадочки» на них чекає пікантна пастка у власному домі та незліченні курйози…

Де: Облмуздрамтеатр
Коли: 18.00
Ціна: 30-100 грн

Третій день «Коляди на Майзлях». Виступатимуть фольклорно-етнографічний колектив «Перемітка» (Городенківський район), фольклорний ансамбль Вигодської ДМШ (Долинщина), квартет бандуристок «Гердан» (Івано-Франківськ), мистецька група Центру вокального мистецтва (Польща), академічний хор ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» (Хмельницький) і Долинський муніципальний духовий оркестр.

Де: Церква Царя Христа, Незалежності, 181
Коли: 18.00
Ціна: безкоштовно

11 січня

Театр. «Занадто одружений таксист» (16+). Кохання на швидкості – дві дружини на годину! Видовище не для слабких нервів. Комедія для дорослих, яка вже встигла полюбитися глядачам. Хороший настрій – гарантовано.

Де: Облмуздрамтеатр
Коли: 18.00
Ціна: 30-100 грн

12 січня

Театр. «На західному фронті без перемін» (16+)

Де: Облмуздрамтеатр
Коли: 18.00
Ціна: 100 грн

13 січня

Різдвяна хода. Святкова хода з колядками вулицями Франківська – традиційне завершення фестивалю «Коляда на Майзлях».

Де: від пам’ятника Івану Франку до Вічевого майдану
Коли: 14.30

Різдвяний концерт з «Піккардійською терцією». Міська хода завершиться концертом із львівською формацією «Піккардійська терція».

Де: Вічевий майдан
Коли: 15.00

Вечірка «Detali. Rave» (18+). Остання перед ремонтом вечірка у Парасольковому цеху заводу «Промприлад». За музику відповідають DJ Recid, Ptakh, Haze, LAWrin, FUNKflasher.

Де: «Промприлад»
Коли: 22.00
Ціна: 100-170 грн

Театр. Музична феєрія «Легенда Святого Різдва. Пісок часу». Дивуватиме до Різдва і театр! Галина Баранкевич і команда готують колядки і щедрівки. Настрій створюватиме «жива шопка», а родзинкою концерту стане пісочна анімація від Оксани Мергут. Как заказать шлюху в Сургуте? Сегодня это легко можно сделать при помощи мобильного телефона и мессенджеров. Находите сайт с проститутками Сургута , выбираете девушку или девушек, например, для тройничка в формате ЖМЖ, звоните, договаривайтесь о цене, времени и месте встречи. Проститутки Сургута публикуют свои объявления на разных сайтах, обеспечивая себя стабильным заработком. Помимо описания, они размещают эротические фото и прайсы. В базовую ставку за час не входит видеосъемка, анал, фистинг и т.д. Базовая ставка предполагает только секс в стандартных позах.   

Де: Облмуздрамтеатр
Коли: 19.00
Ціна: 50-100 грн

«Котик на снігу». Історія про кошеня та інших звірят. У формі казочки автори подають дуже прості істини – вміти слухати одне одного, розуміти, не ображатися, бути відповідальними за свої вчинки. Усі складові взаємовідносин між людьми.

Де: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок
Коли: 12.00
Ціна: 50 грн

14 січня

«Котик на снігу»

Де: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок
Коли: 11.00 та 13.00
Ціна: 50 грн

16 січня

Концерт хору імені Верьовки «Різдво іде по світу». Всесвітньо відомий хор імені Григорія Верьовки вже 75 років чарує своїх шанувальників чудовим багатоголоссям. Артисти підготували нову програму – поєднали автентику народнопоетичних творів з новітніми технологіями.

Де: Облмуздрамтеатр
Коли: 19.00
Ціна: 100-300 грн (сайт kasa.in.ua)

Театр. «Інтимна зона» (16+). Вистава-провокація. Сучасне прочитання п’єси Володимира Вин­ниченка «Закон». Режисер Ростислав Держипільський пробує поговорити з глядачами на тему абортів, безпліддя й сурогатного материнства. На сцені дебютують молоді актори, випускники курсу Держипільського.

Де: Облмуздрамтеатр
Коли: 18.00
Ціна: 100 грн

*Цю ж виставу театр покаже і 17 січня

19 січня

Міське святкування Водохреща. Традиційне святкове загальноміське освячення води. Розпоч­неться дійство літургією.

Де: Площа Ринок
Коли: 11.30
Театр. «Енеїда»

Феєрія-бурлеск. Сучасне прочитання славетного шедевру Івана Котляревського – спроба осмислення минулого і майбутнього України.

Де: Облмуздрамтеатр
Ціна: 30-100 грн
Коли: 18.00

Виставки
  • Виставка живопису Богдана Кузіва «Різдвяна феєрія»

Коли: 12.00-19.00
Де: фортечна галерея «Бастіон»
Ціна: безкоштовно

  • ЧЕЧ (потік)

Де: ЦСМ, Коновальця, 80а
Коли: 12.00-19.00
Ціна: безкоштовно

  • Обласна різдвяна виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Де: Виставковий зал НСХУ, Незалежності, 53
Коли: 12.00-19.00
Ціна: безкоштовно

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.